AardappelrondjesIntro

Een mooi gerecht om bij een heerlijke goulash te eten. Je kunt het zo pittig maken als je zelf wilt. Door voor paprika te kiezen (mild), chilipoeder (pittig) of cayennepeper (laaiend enthousiast).



AardappelrondjesIngrediënten
  • 600 gram kruimige aardappelen
  • 100 gram boter
  • 1 eigeel
  • 1 bosui
  • 50 gr geraspte belegen kaas
  • 2 theelepels paprika of chilipoeder


AardappelrondjesRecept
  • De oven voorverwarmen op 200 graden
  • Kook de aardappels totdat deze kruimig zijn
  • Maak hier met boter en melk een mooie puree van
  • Snipper de bosui en roer door de puree
  • Roer het ei, kaas en kruiden erdoor
  • Schep in een kookring op de bakplaat
  • 20 minuten afbakken

Lekker warm serveren.




Lees Verder in deze categorie

Copyright 2018 www.punthooft.nl

We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.