Romige boerenkoolschotelIntro

Weer eens een andere manier om boerenkool te maken.

Deze versie is zonder vlees. Je kunt er natuurlijk ook spek, rookworst of plakken chorizo doorheen doen.



Romige boerenkoolschotelIngrediënten
  • 500 gram boerenkool
  • 500 gram aardappelen
  • 1 ui
  • 4 eieren
  • 100 milliliter creme fraiche


Romige boerenkoolschotelRecept
  • Schil de aardappelen
  • Kook de aardappels net aan
  • Snij in schrijfjes
  • Snipper de ui
  • Verwarm wat olie in een grote pan
  • Meng de aardappels, ui en boerenkool in de pan
  • Bak voor een 5tal minuten
  • Meng ondertussen in een bakje de ei en de creme fraiche
  • Giet het ei mengsel over de aardappelen
  • Zet direct het gas laag en laat het 10 minuten pruttelen totdat alle ei hard is


Copyright 2019 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.