KippensoepIntro

Een lekkere kop soep voor op een koude gure dag.



KippensoepIngrediënten
  • 1 kipfilet
  • bouillonblokken voor 1500 milliliter bouillon
  • 250 gram soepgroenten
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram rijst


KippensoepRecept
  • Snipper de ui
  • Pureer de knoflook
  • Breng wat water aan de koop om de bouillonblokjes op te lossen
  • Fruit de ui
  • Voeg de knoflook en de soepgroenten toe
  • Voeg de opgeloste bouillonblokjes toe en vul aan tot 1,5 liter water
  • Voeg de rijst toe
  • Laat de gehele kipfilet tien minuten meekoken, totdat deze gaar is
  • Haal de kip dan uit de pan en trek deze met 2 vorken in losse stukken
  • Voeg de kip weer bij de soep


Copyright 2019 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.