Lichte knoflookgarnalenIntro

Garnalen zijn natuurlijk gewoon heel erg lekker.

Helaas kom je toch nog regelmatig schotels tegen waarbij de garnalen veel te lang zijn gebakken/gegaard. Super jammer.



Lichte knoflookgarnalenIngrediënten
  • 600 gram garnalen
  • 4 tenen knoflook
  • 4 eetlepels boter
  • 4 eetlepels honing
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel sojasaus
  • zout


Lichte knoflookgarnalenRecept
  • Pel de garnalen
  • Maak schoon door het darmkanaal te verwijderen
  • Pel de knoflook
  • Snipper deze in hele kleine stukjes
  • Verhit de boter in een pan
  • Roer door tot de boter lichtbruin is
  • Voeg honing, citroensap, sojasaus en de knoflook toe
  • Roer het geheel door en laat het 30 seconden koken
  • Giet eventuele overbodige boter uit de pan, er moeten 4 eetlepels in blijven zitten
  • Bak de garnalen in de pan met het deel van het boter-honingmengsel
  • Bak ze voor ongeveer 2 minuten per kant.
  • Kruid het af met wat zout


Copyright 2019 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.