Recept Mexicaans varkensvlees met tortilla’sIntro

Heerlijk varkensvlees met mooie Mexicaanse smaken.



Recept Mexicaans varkensvlees met tortilla’sIngrediënten
  • 1 kilo varkensvlees (rollade of soepvlees)
  • 1 ui
  • tortilla’s
  • 100 ml zure room
  • 2 avocado
  • citroensap
    Marinade
  • 150 mililiter vers sinaasappelsap
  • 1 eetlepel komijnpoeder
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 3 eetlepels azijn
  • 1 teen knoflook
    Uiensalsa
  • 1 rode ui
  • Citroensap
  • 1 yalapenopeper
  • nbuf zout


Recept Mexicaans varkensvlees met tortilla’sRecept
  • Snipper de ui
  • Snij het vlees in dobbelstenen
  • Schil de avocado en snij in stukjes
  • Meng in een kom alle ingrediënten voor de marinade en laten even inwerken
  • Bestrooi het vlees met peper en zout
  • Beboter een ovenschaal
  • Leg de rollade erin
  • Schenk de marinade over het vlees
  • Verdeel de uien over de schaal
  • Dek het vlees helemaal af met plasticstrong> folie
  • Laat 12 uur marineren
  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Haal het plastic folie weg
  • En dek het vlees helemaal af met aluminiumfolie
  • Plaats het vlees 2 uur in de oven
  • Snipper de rode ui voor de salsa
  • Meng de ingrediënten voor de salsa
  • Laat een uurtje rusten
  • Snij de avocado in schijfjes
  • Besprenkel met citroensap
  • Haal het vlees uit de oven en laat even rusten
  • Gebruik de warme oven om de tortilla op te warmen
  • Snij het vlees in plakken en trek uit elkaar


Copyright 2019 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.