Recept Mexicaans varkensvlees met tortilla’sIntro

Heerlijk varkensvlees met mooie Mexicaanse smaken.



Recept Mexicaans varkensvlees met tortilla’sIngrediënten
  • 1 kilo varkensvlees (rollade of soepvlees)
  • 1 ui
  • tortilla’s
  • 100 ml zure room
  • 2 avocado
  • citroensap
    Marinade
  • 150 mililiter vers sinaasappelsap
  • 1 eetlepel komijnpoeder
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 3 eetlepels azijn
  • 1 teen knoflook
    Uiensalsa
  • 1 rode ui
  • Citroensap
  • 1 yalapenopeper
  • nbuf zout


Recept Mexicaans varkensvlees met tortilla’sRecept
  • Snipper de ui
  • Snij het vlees in dobbelstenen
  • Schil de avocado en snij in stukjes
  • Meng in een kom alle ingrediënten voor de marinade en laten even inwerken
  • Bestrooi het vlees met peper en zout
  • Beboter een ovenschaal
  • Leg de rollade erin
  • Schenk de marinade over het vlees
  • Verdeel de uien over de schaal
  • Dek het vlees helemaal af met plasticstrong> folie
  • Laat 12 uur marineren
  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Haal het plastic folie weg
  • En dek het vlees helemaal af met aluminiumfolie
  • Plaats het vlees 2 uur in de oven
  • Snipper de rode ui voor de salsa
  • Meng de ingrediënten voor de salsa
  • Laat een uurtje rusten
  • Snij de avocado in schijfjes
  • Besprenkel met citroensap
  • Haal het vlees uit de oven en laat even rusten
  • Gebruik de warme oven om de tortilla op te warmen
  • Snij het vlees in plakken en trek uit elkaar



Lees Verder in deze categorie

Copyright 2018 www.punthooft.nl

We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.