PindarepenIntro

Bomvol alles wat slecht voor je is!



PindarepenIngrediënten
  • 200 gram pindakaas
  • 100 gram honing
  • 50 gram krenten/rozijnen
  • 50 gram pijnboompitten
  • 5 rijstwafels


  • PindarepenRecept
    • Zet alvast de oven aan op een lage temperatuur 120 Graden
    • Zet een overplaat klaar met bakpapier
    • Smelt de pindakaas en honing op laag vuur
    • Verkruimel ondertussen de rijstafels
    • Roer de kruimels samen met de pitten en krenten door elkaar
    • Haal meteen van het vuur
    • Maak reepjes van de smurrie op het bakpapier, uit elkaar
    • Bak ongeveer 15 minuten bruin
    • Draai dan en bak nog 5 minuten rondom

    Tip: Pas op! erg heet als het uit de oven komt!




    Lees Verder in deze categorie

    Copyright 2018 www.punthooft.nl

    We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.