PindarepenIntro

Bomvol alles wat slecht voor je is!



PindarepenIngrediënten
  • 200 gram pindakaas
  • 100 gram honing
  • 50 gram krenten/rozijnen
  • 50 gram pijnboompitten
  • 5 rijstwafels


  • PindarepenRecept
    • Zet alvast de oven aan op een lage temperatuur 120 Graden
    • Zet een overplaat klaar met bakpapier
    • Smelt de pindakaas en honing op laag vuur
    • Verkruimel ondertussen de rijstafels
    • Roer de kruimels samen met de pitten en krenten door elkaar
    • Haal meteen van het vuur
    • Maak reepjes van de smurrie op het bakpapier, uit elkaar
    • Bak ongeveer 15 minuten bruin
    • Draai dan en bak nog 5 minuten rondom

    Tip: Pas op! erg heet als het uit de oven komt!



    Copyright 2019 www.punthooft.nl
    We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.