Stoofschotel met rode koolIntro

Ik gebruik hiervoor het stoofvlees zoals elders op de site beschreven. Als je dit de dag van te voeren maakt, dan is het zeker botermals.

Voor de snelle hap na een dag werken. Het stoofvlees is al klaar. Rode kool en aardappelpuree gebruik ik gewoon uit een pot/zakje.



Stoofschotel met rode koolIngrediënten
  • Stoofvlees
  • Rode kool uit potje
  • Aardappelpuree uit een zakje

Alles in gelijke delen, en verder

  • Zout peper
  • Boter
  • Broodkruim


Stoofschotel met rode koolRecept
  • Oven voorverwarmen op 180 graden
  • Vet de overschaal in
  • Maak ondertussen de puree
  • Leg 2/3 van de puree op de bodem en tegen de randen
  • Leg hierop de laag stoofvlees
  • Hierop dan de rode kool (zo uit de pot)
  • Afdekken met de rest van de aardappelpuree
  • Kwistig met broodkruim erover
  • Bak af in 30 minuten

Tip: Je ziet, al het werk op de voorgaande dag!




Lees Verder in deze categorie

Copyright 2018 www.punthooft.nl

We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.