Tony Chocolonely MousseIntro

De dames hier doen bijna een moord voor een reep Tony Chocoloney. Dus deze mousse valt evenzeer in de smaak!

Wil je zoete mouse, neem dan Melk chocolade. Wil je meer smaak dan is de puur te verkiezen. Maar de beroemde zeezout caramel kan natuurlijk ook.




Tony Chocolonely MousseIngrediënten
  • 1 reep Tony Chocoloney chocolade
  • 250 ml slagroom


Tony Chocolonely MousseRecept
  • Warm de slagroom voorzichtig op in een klein steelpannetje. Het mag niet koken!
  • Snij de chocolade fijn
  • Giet de warme slagroom over de chocolade
  • Roer dit met een garde door tot de chocolade gesmolten is
  • Zet de kom een nachtje in de koelkast
  • Begin de volgende dag opnieuw omdat iemand alles 's nachts heeft opgegeten
  • Warm de slagroom voorzichtig op in een klein steelpannetje. Het mag niet koken!
  • Snij de chocolade fijn
  • Giet de warme slagroom over de chocolade
  • Roer dit met een garde door tot de chocolade gesmolten is
  • Zet de kom zeker 4-5 uur in de koelkast. Blijf voor de koelkast op wacht zitten
  • Mix het mengsel tot een luchtige mousse



Lees Verder in deze categorie

Copyright 2018 www.punthooft.nl

We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.