Tony Chocolonely MousseIntro

De dames hier doen bijna een moord voor een reep Tony Chocoloney. Dus deze mousse valt evenzeer in de smaak!

Wil je zoete mouse, neem dan Melk chocolade. Wil je meer smaak dan is de puur te verkiezen. Maar de beroemde zeezout caramel kan natuurlijk ook.



Tony Chocolonely MousseIngrediënten
  • 1 reep Tony Chocoloney chocolade
  • 250 ml slagroom


Tony Chocolonely MousseRecept
    Voorbereiding
  • Begin met het fijn snijden van de chocolade
  • Warm de slagroom voorzichtig op in een klein steelpannetje. Het mag niet koken!
  • Doe de chocolade in een ruime kom
  • Giet de warme slagroom over de chocolade
  • Roer dit met een garde door tot de chocolade helemaal gesmolten is
  • Zet de kom zeker 4-5 uur in de koelkast. Liever een nachtje. Blijf voor de koelkast op wacht zitten

Begin de volgende dag bovenaan opnieuw omdat iemand alles 's nachts heeft opgegeten. Mocht er toch nog iets over zijn in de koelkast

  • Haal het mengsel uit de koelkast
  • Mix het geheel tot een luchtige mousse


Copyright 2019 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.