TriffleIntro

Een lekker klassiek dessert met een oer Nederlandse twist.



TriffleIngrediënten
  • stukje taai taai pop
  • 2 mandarijntjes
  • 4 eetlepel vanille vla
  • 125 gr mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 3 eetlepels suiker


TriffleRecept
  • Pel de mandarijnen en snij in kleine stukjes
  • Roer in een bakje een eetlepel suiker door de mascarpone
  • Roer in een ander bakje een een eetlepel suiker met de slagroom
  • Spatel nu de inhoud van het slagroom-bakje voorzichtig bij het mascarpone-bakje, het moet luchtig blijven en hoeft niet egaal te zijn
  • Snij de taai taai in kleine blokjes
  • Verdeel de taai taai over de bodem van een breed glas
  • Giet hier de helft van het mascarpone /slagroom mengsel bij
  • Maak hier een laagje mandarij
  • Giet hier de vla over
  • Voeg de rest van het mascarpone /slagroom toe

Tip: Afronden met wat sinaasappeljam of kaneel of een toefje slagroom met wat chocolade schaafsel.




Lees Verder in deze categorie

Copyright 2018 www.punthooft.nl

We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.