BierTegenvaller

Tja, smaak. Wat voor de een lekker is, is voor de ander een gruwel. Hieronder de bieren die voor mij het minst scoren. Dit wil niet zeggen dat deze bieren minder zijn. Wellicht had ik een verkeerde fles, was de tapleiding niet schoon of stond de smaak mij op dat moment gewoon niet aan.

Ik heb serieus meegemaakt dat bieren die ik de 1e keer drinken matig vind, een andere keer wel lekker vond. Niets ze veranderlijk als een bierdrinker.

Ik weet in ieder geval zeker dat de brouwers ook van bieren die bij mij nu even tegenvielen heel veel werk van hebben gemaakt om een lekker bier te brouwen. Maar dat het bij mij gewoon niet overkwam. Jammer voor mij in ieder geval. De brouwers ervan ga ik in ieder geval niet afzeiken.

 • Hooglander IPA (1,0)
  Nectarine geur. In het bier minder nectarine maar daar een bittere smaak. Maar zoals altijd is het de nectarine die alles bederft.
 • Desperado Mojito (1,0)
  Een slok van genomen en zitten nadenken: Desperado is lekker. Mojito is lekker. Waarom dan die 2 bij elkaar voegen tot een zoete bedoeling. Slechte keuzes. Gewoon niet doen.
 • Melk Gibson's Milkshake bier - The passion of the shake (1,0)
  Peach passionfruit milkshake ipa Gewaagd bier Sterke perzik smaak Bruisend Mousserend Volgens Patrick van G een 'vrouwtjesbier' Voor mij een kunstmatige smaak met enkel perzik Gewoon niet eens 'niet zo lekker' maar gewoon vies
 • Uthoka Colonial pale ale (1,0)
  Vughts bier. In het glas een vreemde waas. Ruikt en proeft bedorven. Nog 3 maanden tot de tht. Laat maar. Weggegooid.
 • Schultenbrau IPA (1,0)
  Dun wit schuim. Diepe goudgele kleur. Weinig geur. Te zoet. Zoetheid drukt alle smaken weg. Heel vaag een lichte hop smaak. Geen nasmaak. Dit is geen bier, maar suikerwater.


Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.