Bacon Kaas Aardappel DomeIntro

Dit gerecht gaan we op zijn kop maken, maar gelukkig wel op de normale manier opdienen.



Bacon Kaas Aardappel DomeIngrediënten
  • 12 plakken bacon
  • 3 aardappelen
  • 9 plakken Cheddar kaas
  • Koksroom
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout
  • Beetje boter om in te vetten


Bacon Kaas Aardappel DomeRecept
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Was en schil de aardappelen
  • Leg de pieper 5 minuten in kokend water
  • Begin met het vlechten van de bacon.Net zoals een papieren vlechtmatje vroeger op school.
  • Vet een medium grote kom in
  • Bekleed de kom dan met het vlechtwerkje
  • Snij plakken van de aardappelen
  • Leg in de kom een laagje aardappelen rondom
  • Leg hierop enkele plakken cheddar
  • Pureer de teen knoflook
  • Roer de knoflook, koksroom, peper en zout in een kopje door elkaar
  • Giet dit mengsel dan in de kom
  • Dan weer een laagje aardappelen
  • En een laagje cheddar
  • Enzovoort tot de piepers en kaas op zijn
  • Dek af met de bacon die erover hing
  • 20 minuten in de oven, het geheel moet stevig ogen
  • Eruit halen en op een bord omkeren
  • De kom verwijderen


Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.