PUNTHOOFT
Christa's Christmas WentelteefjesIntro
Een speciaal recept voor in de kerst periode.
Christa's Christmas WentelteefjesIngrediënten
- 4 dikke plakken kerststol
- 2 eieren
- 150 ml melk + ook nog 2 eetlepels melk
- Snufje zout
- 1 Eetlepel boter
- 200 gram geraspte jonge kaas

Christa's Christmas WentelteefjesRecept
- Klop de eieren met een garde los in een kom-A
- Voeg hier de 150ml melk aan toe.
- Snij 4 dikke plakken uit de kerststol
- Haal de spijs uit de plakken en leg dit in een kom-B
- Meng de eetlepels melk met de spijs en roer toe een glad geheel
- Leg de plakken brood in de eieren/melk (kom-A) en laat het brood zich volzuigen
- Laat de boter smelten in een matig warme koekenpan
- Bak hierin het volgezogen brood tot beide zijden mooi lichtbruin zijn
- Als het brood klaar is kan het uit de pan en besmeer het warme brood met het spijs/melk mengsel uit kom-B.
- Strooi de kaasrasp erover.
- Lekker warm opdienen!