Jam­ba­laya met gar­na­len en kipIntro

De bekende spicy combi van kip met garnalen in een pan. Natuurlijk kun je het zo pittig maken als je zelf wilt.



Jam­ba­laya met gar­na­len en kipIngrediënten
  • 325 gram rijst
  • 200 gram kipfilet
  • 400 gram verse gesneden snijbonen
  • 200 gram diepvries rauwe gepelde roze garnalen
  • 1 paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eetlepel arachideolie
  • 2 eetlepel Chilipeper
  • 1 kippenbouillontablet
  • 50 mililiter water


Jam­ba­laya met gar­na­len en kipRecept
  • Kok rijst voor 8 minuten en giet dan af
  • Snij de paprika in grote repen
  • Snij de knoflook
  • Verhit de olie
  • Roerbak de knoflook, kip en caribbean spice voor 2 minuten
  • Voeg de paprika, snijbonen en garnalen toe en roerbak voor 3 minuten
  • Los het bouillonblokje op in een kopje heet water
  • Voeg de bouillon toe aan de kip
  • Voeg een extra kpoje water toe
  • Deksel op de pan en op een middelhoog vuur 5 minuten laten stoven
  • Voeg de rijst toe en roerbak nog 2 minuten


Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.