KaastompouceIntro

Geen naam van een gerecht dat gemakkelijk 10 keer snel is uit te spreken. Gelukkig hoeft dat ook niet.



KaastompouceIngrediënten
  • 4 plakjes bladerdeeg (1 per persoon)
  • 100 ml slagroom
  • 50 gram blauwschimmelkaas
  • Blaadjes sla
  • Ham
  • Zongedroogde tomaten
  • Kappertjes
  • Sesam of maanzaad


KaastompouceRecept
  • De oven voorverwarmen op stand die bij het deeg hoort
  • Rol de deegplakjes uit
  • Snij het deeg in doormidden (niet diagonaal)
  • Strooi op een kant de zaadjes (dit zal de bovenkant worden)
  • Druk de kaas uit elkaar
  • Spatel de slagroom erdoor
  • Spuit of verdeel het kaasslagroom mengsel over de onderkant
  • Leg hierop wat sla blaadjes, tomaat, kappertjes en een sliertje ham
  • Zet de deksel op de onderkant
  • Afbakken zoals op de verpakking van het deeg staat (+/- 15 minuten)

Lekker lauw/warm serveren.



Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.