PUNTHOOFT
KaastompouceIntro
Geen naam van een gerecht dat gemakkelijk 10 keer snel is uit te spreken. Gelukkig hoeft dat ook niet.
KaastompouceIngrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg (1 per persoon)
- 100 ml slagroom
- 50 gram blauwschimmelkaas
- Blaadjes sla
- Ham
- Zongedroogde tomaten
- Kappertjes
- Sesam of maanzaad
KaastompouceRecept
- De oven voorverwarmen op stand die bij het deeg hoort
- Rol de deegplakjes uit
- Snij het deeg in doormidden (niet diagonaal)
- Strooi op een kant de zaadjes (dit zal de bovenkant worden)
- Druk de kaas uit elkaar
- Spatel de slagroom erdoor
- Spuit of verdeel het kaasslagroom mengsel over de onderkant
- Leg hierop wat sla blaadjes, tomaat, kappertjes en een sliertje ham
- Zet de deksel op de onderkant
- Afbakken zoals op de verpakking van het deeg staat (+/- 15 minuten)
Lekker lauw/warm serveren.