PUNTHOOFT
KnakworstkransIntro
Geen naam van een gerecht dat gemakkelijk 10 keer snel is uit te spreken. Gelukkig hoeft dat ook niet.
KnakworstkransIngrediënten
- Blokje croissantdeeg
- Blikje borrelknakworstjes
- 2 eetlepels mosterd
- 1 theelepel mayonaise
- 1 eidooier (het geel)
KnakworstkransRecept
- De oven voorverwarmen op stand die bij het deeg hoort
- Rol het deeg uit
- Snij het deeg in repen van 4 centimeter breed
- Snij de repen dan in vierkantjes (4 bij 4 centimeter)
- Meng de mosterd met de mayo
- Besmeer het deeg aan een kant met de mosterdmayo
- Rol de worstjes in het vierkantje
- Leg de broodjes in een ronde op een bakplaat. Zorg dat de broodjes elkaar raken!
- Besmeer het brood met de eidooier
- Afbakken zoals op de verpakking van het deeg staat (+/- 15 minuten)
Lekker warm serveren.