KnakworstkransIntro

Geen naam van een gerecht dat gemakkelijk 10 keer snel is uit te spreken. Gelukkig hoeft dat ook niet.



KnakworstkransIngrediënten
  • Blokje croissantdeeg
  • Blikje borrelknakworstjes
  • 2 eetlepels mosterd
  • 1 theelepel mayonaise
  • 1 eidooier (het geel)


KnakworstkransRecept
  • De oven voorverwarmen op stand die bij het deeg hoort
  • Rol het deeg uit
  • Snij het deeg in repen van 4 centimeter breed
  • Snij de repen dan in vierkantjes (4 bij 4 centimeter)
  • Meng de mosterd met de mayo
  • Besmeer het deeg aan een kant met de mosterdmayo
  • Rol de worstjes in het vierkantje
  • Leg de broodjes in een ronde op een bakplaat. Zorg dat de broodjes elkaar raken!
  • Besmeer het brood met de eidooier
  • Afbakken zoals op de verpakking van het deeg staat (+/- 15 minuten)

Lekker warm serveren.



Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.