KnoflookchampignonsIntro

Als je champignons lekker vindt dan ben je zeker dol op deze versie met knoflook. Lekker als bijgerecht, maar ook als voorgerecht niet te verslaan.



KnoflookchampignonsIngrediënten
  • 2 uien
  • 1 bakje champignons
  • 1 ml witte wijn
  • 3 tenen knoflook
  • 2 theelepels oregano
  • snufje peper en zout
  • bakolie


KnoflookchampignonsRecept
  • Borstel de champignons schoon
  • Snipper de ui
  • Pureer de knoflook
  • Verwarm de olie en bak de uien glazig
  • Bak de champignons dan 5 minuten mee, totdat deze goudbruin zijn
  • Voeg de wijn en oregano toe en kook dit zo’n 2 minuten in
  • Voeg tot slot de knoflook toe en laat nog een minuut bakken
  • Voeg naar smaak peper en zout toe
  • Om het helemaal lekker te maken kun je nog Parmezaanse kaas over de champignons strooien, omroeren en dan meteen opdienen


Copyright 2020 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.