PUNTHOOFT
KnoflookchampignonsIntro
Als je champignons lekker vindt dan ben je zeker dol op deze versie met knoflook. Lekker als bijgerecht, maar ook als voorgerecht niet te verslaan.
KnoflookchampignonsIngrediënten
- 2 uien
- 1 bakje champignons
- 1 ml witte wijn
- 3 tenen knoflook
- 2 theelepels oregano
- snufje peper en zout
- bakolie
KnoflookchampignonsRecept
- Borstel de champignons schoon
- Snipper de ui
- Pureer de knoflook
- Verwarm de olie en bak de uien glazig
- Bak de champignons dan 5 minuten mee, totdat deze goudbruin zijn
- Voeg de wijn en oregano toe en kook dit zo’n 2 minuten in
- Voeg tot slot de knoflook toe en laat nog een minuut bakken
- Voeg naar smaak peper en zout toe
- Om het helemaal lekker te maken kun je nog Parmezaanse kaas over de champignons strooien, omroeren en dan meteen opdienen