PUNTHOOFT
Recept Mexicaans varkensvlees met tortilla’sIntro
Heerlijk varkensvlees met mooie Mexicaanse smaken.
Recept Mexicaans varkensvlees met tortilla’sIngrediënten
- 1 kilo varkensvlees (rollade of soepvlees)
- 1 ui
- tortilla’s
- 100 ml zure room
- 2 avocado
- citroensap
- Marinade
- 150 mililiter vers sinaasappelsap
- 1 eetlepel komijnpoeder
- 1 eetlepel oregano
- 1 theelepel paprikapoeder
- 3 eetlepels azijn
- 1 teen knoflook
- Uiensalsa
- 1 rode ui
- Citroensap
- 1 yalapenopeper
- nbuf zout
Recept Mexicaans varkensvlees met tortilla’sRecept
- Snipper de ui
- Snij het vlees in dobbelstenen
- Schil de avocado en snij in stukjes
- Meng in een kom alle ingrediënten voor de marinade en laten even inwerken
- Bestrooi het vlees met peper en zout
- Beboter een ovenschaal
- Leg de rollade erin
- Schenk de marinade over het vlees
- Verdeel de uien over de schaal
- Dek het vlees helemaal af met plasticstrong> folie
- Laat 12 uur marineren
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Haal het plastic folie weg
- En dek het vlees helemaal af met aluminiumfolie
- Plaats het vlees 2 uur in de oven
- Snipper de rode ui voor de salsa
- Meng de ingrediënten voor de salsa
- Laat een uurtje rusten
- Snij de avocado in schijfjes
- Besprenkel met citroensap
- Haal het vlees uit de oven en laat even rusten
- Gebruik de warme oven om de tortilla op te warmen
- Snij het vlees in plakken en trek uit elkaar