Queso BeefIntro

Dit is een recept voor een dip. Lekker om brood in te dippen of eventueel als saus bij een gerecht met verder wat droge foodgroups.



Queso BeefIngrediënten
  • Pakje met cheddar kaas velletjes
  • Blikje gepelde tomaten
  • 20 ringetjes Jalapenos pepers
  • Halve ui
  • 2 knoflooktenen
  • Eetlepel Tabasco
  • 1 rauwe hamburger
  • Bakboter


Queso BeefRecept
  • Smelt de boter
  • Bak de hamburger net aan
  • Snipper de ui
  • Snipper de pepers
  • Pureer de knoflook
  • Smelt weer wat boter
  • Bak de ui lichtjes aan
  • Voeg de tomaten, kruiden en pepers toe (alles behalve de hamburger)
  • Breng dit net-niet-aan-de-kook, onder veelvuldig roeren. Dit moet een kwartiertje net-niet-pruttelen.
  • Trek met 2 vorken de hamburger uit elkaar tot stukjes van 3 of 4 millimeter
  • Roer de hamburger stuf door het mengsel
  • Nadat het terug op temperatuur is, nog 1 minuutje laten net-niet-pruttelen.

Lekker om halfwarm te eten

Eventueel kun je het ook invriezen en voor gebruik even kort in de magnetron opwarmen.

Overigens gebruik ik hier het woord magnetron, dat moet natuurlijk voedselvoorbereider zijn. Excuses



Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.