Rode aardappelenIntro

Heerlijke aardappelen uit de oven. Zacht en vol van smaak.

In plaats van de oven kun je ze ook op een aluminium schaal op de BBQ zetten.



Rode aardappelenIngrediënten
  • 500 gram rode aardappelen
  • olie
  • 1 ui
  • 2 strengen bosui
  • 10 snack tomaatjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 theelepels bieslook
  • 50 ml zonnebloem olie
  • Peper en zout


Rode aardappelenRecept
  • Verwarm de over voor op 220 graden
  • Was de rode aardappels.
  • Snij grote oneffenheden weg, maar schillen hoeft niet! Snij de aardappels in grove grote brokken
  • Snipper de ui en bosui
  • Leg de aardappelen in een pan koud water en breng het water aan de kook.
  • Zodra (meteen/direct dus!) het water kookt afgieten
  • Leg de aardappelen in een overschaal
  • Hieromheen de ui, bosui en de snack tomaatjes
  • Pureer de knoflook
  • Overgiet de aardappelen met de olie
  • Ruime hoeveelheid bieslook toevoegen
  • Bestrooi met peper en zout
  • Roer even door elkaar, zodat de olie overal zit
  • 20 tot 25 minuten in de hete oven.


Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.