PUNTHOOFT
Spitskoolstamppot met oude kaasIntro
Spitskoolstamppot is het favoriete gerecht van jongste. Deze versie met oude kaas kon ze geheel niet waarderen. Terwijl pa en ma in huis het een lekkere afwisseling vinden. Oordeel zelf
Spitskoolstamppot met oude kaasIngrediënten
- 1 kilo kruimige aardappelen
- 500 gram spitskool
- 100 gram oude kaas
- Scheutje melk
- Klontje boter
- Peper en zout
Spitskoolstamppot met oude kaasRecept
- Schil de aardappelen
- Snijd ze dan in stukken
- Snij of rasp de kaas
- Was de spitskool en snij in kleine reepjes
- Kook de aardappelen gaar
- Giet de aardappelen af
- Voeg de spitskool en kaas toe en roer door
- Laat even staan om de kool en kaas op temperatuur te laten komen
- Voeg dan de melk en boter toe
- Stamp het geheel tot een romige puree