PUNTHOOFT
TriffleIntro
Een lekker klassiek dessert met een oer Nederlandse twist.
TriffleIngrediënten
- stukje taai taai pop
- 2 mandarijntjes
- 4 eetlepel vanille vla
- 125 gr mascarpone
- 125 ml slagroom
- 3 eetlepels suiker
TriffleRecept
- Pel de mandarijnen en snij in kleine stukjes
- Roer in een bakje een eetlepel suiker door de mascarpone
- Roer in een ander bakje een een eetlepel suiker met de slagroom
- Spatel nu de inhoud van het slagroom-bakje voorzichtig bij het mascarpone-bakje, het moet luchtig blijven en hoeft niet egaal te zijn
- Snij de taai taai in kleine blokjes
- Verdeel de taai taai over de bodem van een breed glas
- Giet hier de helft van het mascarpone /slagroom mengsel bij
- Maak hier een laagje mandarij
- Giet hier de vla over
- Voeg de rest van het mascarpone /slagroom toe
Tip: Afronden met wat sinaasappeljam of kaneel of een toefje slagroom met wat chocolade schaafsel.