PretparkBeroemdheden

Ook beroemdheden stappen graag in een achtbaan. Allereerst natuurlijk omdat ze het zelf ook leuk vinden, anderzijds om dat het goede promotie is. Zowel voor de Celeb als voor het park.

Courtney Cox

Hier zie je Courtney Cox (ondermeer bekend uit Friends en Dirt) in de achtbaan. Een actie foto, gemaakt in de trein tijdens de rit dus. Op de achtergrond zijn nu duidelijk de witte steunpilaren en de dorre kale ondergrond te zien, kenmerkend voor de Viper. Dit is heel lang de grootste achtbaan ter wereld geweest met loopings erin. In Six Flags Magic Mountain bij LA. Geweldige baan.

Michael Jackson

Iedereen weet dat Michael vroeger Neverland had, een klein eigen pretparkje met wat attracties. Grote achtbanen stonden er echter niet. Daarvoor moest ook hij gewoon naar een pretpark, zoals wij allemaal. Toch had hij wel een streepje voor op ons allemaal, het bergtrein achtbaantje in Phantasialand is aan hem opgedragen: "The Michael Jackson Thrill Ride"

Geen idee hoe hij dat deed met die hoed in een achtbaan

Miss Piggy

Tussen al dit geweld van zogenaamde beroemdheden is de meest belangrijkste beroemdheid natuurlijk Miss Piggy van de Muppers. Hier te zien in de Big Thunder Mountain Railroad achtbaan in Disneyland Anaheim.

Aerosmith

De Amerikaanse rockband had maar liefst 2 achtbanen naar hem vernoemd. Eentje in Disney Hollywood Studios in Orlando en de andere in de Disney Studios Parijs; de Rock'n'Rollercoaster. In de preshow krijg je een stukje te zien waarin Steve Tyler de looping aan het beschrijven is.

Beroemd is de lancering van deze achtbaan. Gezeten in een limo ben je op weg naar het concert van Aerosmith.

Uiteraard ga je te laat op pad, dus zul je moeten gassen om op tijd te komen!

In beeld hier Steve Tyler en Luke Perry aan boord van de trein tijdens de lancering.

Dolly Parton

Bekend is de zangeres Dolly Parton. Ze heeft in Tenessee een geheel eigen pretpark opgezet, Dollywood. Dan ben je echt een fan!

Hilton

En natuurlijk is ook beroeps aansteller Paris Hilton aanwezig als er ergens veel fotografen rondlopen. Dat hoefde niet, maar ze kwam toch. Men belde af, maar ze kwam toch. Hier in Big Thunder Mountain Railroad in het Magic Kingdom WDW in Florida.Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.