PretparkDisneyvillage in Disneyland Resort Parijs

Disneyvillage is geen onderdeel van een van de pretparken. De toegang is meestal gratis, in het hoogseizoen wel gelimiteerd tot gasten van de Disney hotels. Behalve Disney restaurants is er ook een Planet Hollywood en sinds 1999 ook een McDonald's en een Rainforest Cafe te vinden.PretparkDe Attracties

Doel van de Village is om de gasten in de avonduren, als de parken gesloten zijn, bezig te houden. Iedere avond zijn er wel live optredens. Er staan volop speel/videoautomaten.

Buffalo Bill's Wild West Show

Gezeten om een grote paardenbak wordt hier de verovering van het Wilde Westen nagespeeld. Onderwijl hollen de serveersters af en aan met eten en drinken.

De gasten zitten in een van de vier gebieden Ranches: The Golden Star of Texas, The Blue Moon of Wyoming, The Green Mountain of Montana, of the Red River of Colorado. Iedereen krijgt een cowboyhoed met een lint in de kleur van het gebied als souvenir.

Gaumount Bioscoop

Grote megabioscoop waar ook regelmatig Engelstalige films draaien.

Panoramagique

Kleine luchtballon in welke een korte toch, omhoog en omlaag, gemaakt kan worden. Vanuit de gondels heb je een mooi uitzicht op het complex.Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.