PretparkKnott's Soak City

Soak City is het waterpark behorende bij Knott's Resort. Dit is een resort bestaande uit een pretpark, een waterpark, een winkelgebied en een hotel.

Soak City is het waterpark van Knott's. De folders en de website doen het voorkomen als een eerste klas waterpretpark. Stel je er echter niet teveel van voor. De vergelijking met grote parken in Orlando of Schlitterbahn (in San Antonio, Texas) gaat helemaal niet op.

Ondanks dat de plattegrond en bijgaande foto anders doet vermoeden is er bijna geen aankleding of begroeiing. Het is een grote ruimte waarop een aantal waterattracties zijn gebouwd. Bij iedere rit staan medewerkers die zorgen voor de veiligheid. Hartstikke goed natuurlijk, maar dezelfde medewerkers zorgen er ook voor dat glijbanen pas kunnen worden gebruikt als alle mensen weg zijn. Dit wil dus zeggen dat er voor torens met meerdere glijbanen pas kan worden gegleden als Alle banen vrij zijn. Wachttijden van ruim een half uur tot een uur voor een keer glijden zijn dan ook eerder regel als uitzondering.

Leuke attracties zijn de Lazy River waar je lekker kunt dobberen. En het grote waterspeelhuis voor de kids.

Lazy River met de Indepence HallCategorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.