PretparkUniversal Studios Hollywood

Dit is het originele Universal Studios park. gekomen uit het trammetje dat vroeger over het terrein van de film studio's reed. Men ging steeds meer attracties aan dit ritje toevoegen. Dit alles werd dermate populair dat er lange wachttijden ontstonden. Dit werd opgelost met een restaurantje, wat activiteiten kinderen tot wat het heden ten dage is. Een pretpark. Hoogtepunt van het park blijft nog steeds de tramrit. Maar er zijn ook voldoende andere attracties bijgekomen een perfect dagje uit!

Dit is een attractie die je niet mag missen als je in LA bent!PretparkInfo
  • Backdraft, een indrukwekkende attractie waar je in een gebouw zit, waar brand ontstaat. Alles uiteraard 100% veilig, maar bedenk wel vuur is heet!
  • Backlot Tour, Het trammetje waar alles mee begon, met onderweg een aantal grotere en kleinere attracties. De route verschilt van uur tot uur, ivm film opnames op het complex. Wat er meestal inzet zijn: Plein-met-klok uit Back-to-the-Future en andere films, het originele Psycho huis, straatje uit een aantal detective series. Wat er altijd inzit zijn een instortende brug, Mozes die de zee splijt, heel veel filmdecor stukken en een ontmoeting met Jaws, de reuzenhaai. Natuurlijk een aanvaring met King Kong en het klapstuk een Aardbeving in een metro. Onvergetelijk.
  • Back to the future, the Ride
    Ga het Institute for Future Technology binnen om een test rit te maken in de DeLorean uit de films Back to the future. Met afstand de allerbeste simulator ride ter wereld.
    Geluid uit 300 speakers. 20 laser disc players de films, 80 kilometer electrische bedrading, 60 video monitoren. En 2 30 meter hoge OMNIMAX projectie schermen. Ik zal het verhaal niet verklappen, maar het is prachtig.
  • ET Adventure. Ken je het sympathieke wezentje nog dat naar huis wilde bellen? Hier heeft men er een prachtige attractie omheen gebouwd. Stap op de fiets en laat je door ET meenemen op een toch om de achtervolgende politieagenten te ontlopen, vlieg langs de maan, naar de geboorteplaneet van ET. Op het laatst zegt ET je persoonlijk vaarwel.


Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.