LocBack To The Future

Dit is een dummy locomotief, gebouwd voor de film, Back To The Future deel III.LocDe film

Back to the Future is een filmtrilogie waarvan het eerste deel in 1985 uitgekomen. Na het overweldigende succes val deel I, werd besloten om nog 2 delen uit te brengen. Deze werden gelijk gedraaid en kwamen in 1989 en 1990 in de bioscopen.

De hoofdrollen worden vervuld door Michael J. Fox en Christopher Lloyd. Fox had in de serie verschillende rollen als Marty McFly. Lloyd speelde de geniale uitvinder Dr Emmet Brown. Hij is degene die de tijdmachine heeft uitgevonden, gebouwd in de DeLorean sportauto.

De regisseur is Robert Zemeckis en het script van Zemeckis en Bob GaleLocHet verhaal

De verhaallijn loopt in de films door elkaar. Door handig gebruik te maken van de mogelijkheid door de tijd te springen worden verschillende verhaal lijnen vertelt.

In de jaren vijftig, tegenwoordige tijd, toekomst en het Wilde Westen.LocRide the movies

De pretparken van Universal Studios in Hollywood en Orlando hebben de attractie Back to the Future: The Ride gehad. Inmiddels vervangen door de Simson ride in hetzelfde gebouw en met hetzelfde ride systeem.

In de attractie stapte je in de DeLorean en maakte een gesimuleerde reis (geprojecteerd op een rond doek) door ruimte en tijd.LocWild West

Doc Brown zit gevangen in de tijd van het Wilde Westen zonder mogelijkheid om naar de toekomst terug te reizen (back to the future). Hij besluit om een locomotief te verbouwen om toch de benodigde snelheid te halen en met genoeg Jigawatt vermogen om de tijdsprong te maken.

De foto's op deze pagina zijn van de originele gebouwde locomotief voor de film. Heerlijk over the top, maar wel met voldoende vermogen om back to the future te reizen.Copyright 2022 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.