USARoswell

Roswell is een plaatsje in de Amerikaanse staat New Mexico. Het stadje heeft een kleine 50000 inwoners. Roswell is natuurlijk bekend geworden door het Roswell incident in juli 1947.

"In 1947 gebeurde er iets
We weten niet precies wat,
maar het gebeurde in Roswell
Het leger ontkent het.
De luchtmacht ontkent het.
Zelfs de politieagent,
die het voorval rapporteerde,
ontkent het nu...USAUFO hoofdstad van de wereld

Vlak bij het stadje is een plaats waar volgens velen een buitenaards ruimteschip is neergestort. De discussie daarover houdt tot op de dag van vandaag de gemoederen bezig.

UFO geïnteresseerden komen nog steeds massaal naar het stadje. Roswell heeft economisch dan ook veel baat ondervonden dit toerisme. Het stadje speelt dan ook bewust in op deze interesse.

Het Nederlandse vliegende schotel is in het engels een flying saucer ofwel een UFO, ofwel een Unidentified Flying Object, wat letterlijk vertaald een Ongeïdentificeerd Vliegend Object is, een OVO dus.USADe Crash

Op 8 juli 1947 vond er vlak buiten Roswell een incident plaats dat al snel wereldnieuws werd.

De Amerikaanse lucphpacht verklaarde in een officieel persbericht dat er een neergestorte vliegende schotel In juli 1947 vond er in de woestijn nabij Roswell een incident plaats waarbij de nachtelijke crash van een onbekend voorwerp even voor wereldnieuws zorgde. De Amerikaanse lucphpacht verklaarde namelijk met een officieel persbericht, dat een neergestorte vliegende schotel, een ufo, was geborgen.

Een dag later kwam hier echter een rectificatie op dat het zou gaan om een neergestorte weerballon.

Jaren later, in 1978, kwam oud majoor Jesse Marcel met de verklaring dat het toch wel om een buitenaards ruimtevaartuig ging. Marcel was destijds betrokken geweest bij de berging.

Het verhaal gaat dan verder in 1998 dat het niet ging om een weerballon maar om een neergestorte spionageballon, die de Amerikanen gebruikten om de Russen te bespioneren.

Dit voortdurend wijzigen van de uitleg vanuit de US lucphpacht is natuurlijk perfect voer voor UFOlogen wereldwijd.USAAliens

Verder is er ook nog heel veel bewijs dat er Aliens, marsmannetjes in het Nederlands, aan boord waren van het ruimteschip. Volgens de verhalen zou er nog een hebben geleefd na de crash. De andere 2 zouden bij de crash zijn overleden. Allen zouden verhuisd zijn naar geheime lucphpacht faciliteiten. In eerste instantie naar de bekende Area51 basis.USADoofpot

Volgens de UFO volgers is er veel door de overheid in de doofpot gestopt. Ook de verschillende verklaringen vanuit de lucphpacht en overheid voeden dit gevoel. Klik op het plaatsje hieronder voor een leesbaardere versie van dit FBI document waarin staat beschreven dat het om een hexagonal object en een ballon gaat.

puntHooft

Klik op de scan voor een grotere versie.USAInternational UFO Museum en Research Center

Het International UFO Museum en Research Center in het stadje Roswell geeft informatie over het Roswell Incident, alsmede andere gerelateerde informatie over andere buitenaardse gebeurtenissen en UFO natuurlijk. Toegang tot het museum is gratis.Categorie menu

Copyright 2023 www.punthooft.nl
We do not collect cookies for advertisement. Your data is never send to third parties.